Rolcontainers bedrijfsafval

Meer info

Afvalcontainer bestellen

Bestel nu

 
 

Veilig en betrouwbaar
Alle onderdelen van VLK Recycling zijn in het bezit van de certificaten en de vergunningen die van belang zijn voor afvalverwerking en recycling. Deze worden regelmatig door onze in-house kwaliteitsmanager gecontroleerd en (waar nodig) aangescherpt zodat u zeker weet dat VLK Recycling aan iedere eis voldoet.

De diensten van VLK Recycling

  • Afval (inzameling en verwerking)
  • Recycling (zowel op eigen locatie als in samenwerking met vertrouwde partners)
  • Containerverhuur (bedrijfsafval, bouw- en sloopafval en alle andere soorten afval)
  • Levering van menggranulaten
  • Persoonlijk advies en de beste oplossingen voor uw afval

MVO – Beleid
In deze tijd van grote veranderingen in klimaat, de toenemende schaarste van grondstoffen tegenover een groeiende vraag naar energie en een stijging in bevolkingsgroei, ziet VLK het als haar taak om optimaal bij te dragen aan het realiseren van de ‘circulaire economie’. In de circulaire economie zijn de productie, consumptie en afval aan elkaar verbonden, zodat zo min mogelijk grond-, bouw- en brandstoffen verloren gaan. De dienstverlening van VLK betekent daarom een dagelijkse, toegevoegde waarde voor klanten, milieu en samenleving. VLK heeft als kernwaarden: EERLIJK / FAMILIAIR/ CONSTRUCTIEF en ENERGIEK.

Duurzaamheid
VLK biedt een toegevoegde waarde aan haar klanten op het gebied van duurzaamheid. Wij geven prioriteit geven aan het verminderen van de CO2-uitstoot (beperking van afvaltransporten). Optimaal duurzaam werken is voor VLK goed mogelijk dankzij de ideale, geografische ligging in de regio (75% van de containers bevinden zich binnen een straal van 6 km verwijderd van de vestiging). Daardoor én dankzij de monitoring van de vulgraad van containers, zullen onze wagens minder kilometers maken bij de uitvoering van de werkzaamheden. Alle wagens van VLK zijn uitgerust met een innovatief track and trace system. Zo is op ieder moment inzichtelijk waar zich welke eenheid bevindt. Dit biedt voordelen voor een snelle dienstverlening, optimale tijdsbesteding en inzetbaarheid en daarmee voor optimale continuïteit.

Social return
VLK Groep ademt duurzaamheid, in alle facetten van haar dienstverlening. Het past dan ook in ons beleid om ook op duurzame wijze om te gaan met personele inzet. Duurzaam ondernemen betekent naar onze mening ook ‘Social Return on Investment (SROI)’. VLK realiseert deze doelstelling door personeel aan te nemen die werken volgens de wet sociale werkvoorziening, aan langdurig werklozen en aan mensen met een bijstandsuitkering. Het percentage SROI ligt bij VLK op 20%.

Meer weten over VLK Recycling?
Wilt u meer weten over VLK Recycling? U kunt direct contact opnemen met een van onze medewerkers voor meer informatie over onze dienstverlening.

Het team van VLK

Marcel Koen

Operationeel Directeur

071-4022552

Walter Batenburg

Commercieel Directeur

071-4022552

Selina van Leeuwen

Receptie en Orderintake

071-4022552

Marianne Schadde van Dooren

Administratie en facturatie

071-7400102

Edwin Toet

Hoofd planning

071-4022552

Judith Schouten

Administratie en facturatie

071-4022552 toestel 209

Cindy van Vliet

Verkoop binnendienst

071-7400103

Sander van der Lely

Weegbrug en Acceptatie

071-4022552

Sidney Pardon

Verkoper buitendienst

071-4022552

Arie Booman

Debiteuren en crediteuren beheer

071-4022552 toestel 218