Rolcontainers bedrijfsafval

Meer info

Afvalcontainer bestellen

Bestel nu

 
 
  • Prijzen inclusief plaatsen, ophalen en verwerken
  • Voor 10:00 besteld = zelfde dag geleverd
  • Uw afval wordt voor 90% gerecycled
  • Voor iedere vorm van afval

Fully certified
Onze opdrachtgevers hebben hoge eisen op het gebied van afvalverwerking. Zij leveren grote hoeveelheden afval aan van uiteenlopende samenstellingen die allemaal zo efficiënt mogelijk verwerkt moeten worden. Iedereen is immers samen verantwoordelijk voor een betere en duurzame wereld. De overheid heeft daarom strenge regels opgesteld en dat is maar goed ook. VLK Recycling voldoet aan deze regels en heeft alle certificaten in huis die relevant zijn voor de afvalverwerking- en recyclingindustrie.

Bekijk onze certificaten

Geavanceerde sorteerinstallaties                                                                                                                                                    

Om zoveel mogelijk afval efficiënt te recyclen zijn geavanceerde sorteerinstallaties noodzakelijk. VLK Recycling beschikt daarom over de nieuwste oplossingen op het gebied van recycling. Dankzij jarenlange ervaring en moderne technieken zijn we in staat om het ingezamelde afval te verwerken tot bruikbare grondstoffen en in sommige gevallen ook tot bruikbare eindproducten. Uw afval is bij VLK Recycling in goede handen.

Meer weten over recycling?
Heeft u een vraag over de technieken die we gebruiken om efficiënt te recyclen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem contact op met de specialisten van VLK Recycling.

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Contact