Evenementencontainers

VLK Recycling biedt dé oplossing voor de vele evenementen die in onze mooie regio worden georganiseerd.

Afval- en opslagcontainers in diverse maten

Evenementencontainer nodig?

VLK Recycling biedt dé oplossing voor de vele evenementen die in onze mooie regio worden georganiseerd. Ben jij op zoek naar een evenementencontainer?

Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij als geen ander hoe je het beste al het afval zo goed mogelijk kunt scheiden.

Een evenementencontainer huren bij VLK Recycling kan voor verschillende afvalstromen. Wij beschikken over diverse rolcontainers met verschillende inhoudsmaten van 240 liter tot 1100 liter. Onze rolcontainers zijn geschikt voor Restafval, Papier, Plastic en Glas. Onze evenementencontainers zijn geschikt voor zowel grote als kleine evenementen.

Naast onze evenementencontainer beschikken wij tevens over opslagcontainers in diverse formaten.

Ook op het gebied van duurzaamheid is VLK Recycling steeds in beweging, in 2019 is onze nieuwe sorteermachine in gebruik genomen, deze sorteermachine scheid bijna alle afvalstromen automatisch. Hiermee kunnen wij al het afval nóg beter recyclen.

Door onze ervaringen van de afgelopen jaren weten wij precies hoe wij met onze evenementencontainers, afvalcontainers, rolcontainers en overige diensten uw evenement tot succes kunnen maken.

Vraag nu uw offerte aan!

volg onderstaande stappen

  • Afvalstroom
  • Formaat
  • Gegevens

Afvalstroom

Kies de gewenste afvalstroom of stromen

Formaat

Kies het gewenste inhoudsmaat

Contactgegevens