Recycling

Bij ons vindt uw afval zijn weg naar een nieuw product.

Recyclen doe je niet alleen

Recycling

Recyclen doe je niet alleen. Iedere schakel in de keten levert een bijdrage aan het efficiënte hergebruik van waardevolle grondstoffen. Daarom gelooft VLK Recycling in het vormen van waardevolle samenwerkingen met haar partners. Dankzij die samenwerkingen en geavanceerde technieken heeft VLK Recycling een recyclepercentage van meer dan 90%. Bij ons vindt uw afval zijn weg naar een nieuw product.

Meer weten over recycling?

Heeft u een vraag over de technieken die we gebruiken om efficiënt te recyclen of wilt u direct een offerte aanvragen?

Fully certified

Onze opdrachtgevers hebben hoge eisen op het gebied van afvalverwerking. Zij leveren grote hoeveelheden afval aan van uiteenlopende samenstellingen die allemaal zo efficiënt mogelijk verwerkt moeten worden. Iedereen is immers samen verantwoordelijk voor een betere en duurzame wereld. De overheid heeft daarom strenge regels opgesteld en dat is maar goed ook. VLK Recycling voldoet aan deze regels en heeft alle certificaten in huis die relevant zijn voor de afvalverwerking- en recyclingindustrie.

Bekijk onze certificaten

Geavanceerde sorteerinstallaties

Om zoveel mogelijk afval efficiënt te recyclen zijn geavanceerde sorteerinstallaties noodzakelijk. VLK Recycling beschikt daarom over de nieuwste oplossingen op het gebied van recycling. Dankzij jarenlange ervaring en moderne technieken zijn we in staat om het ingezamelde afval te verwerken tot bruikbare grondstoffen en in sommige gevallen ook tot bruikbare eindproducten. Uw afval is bij VLK Recycling in goede handen.