Rolcontainers

Voor het inzamelen van uw bedrijfsafval maakt de VLK o.a. gebruik van rolcontainers, ze worden in verschillende soorten en maten verhuurd.

Inzamelen van al uw bedrijfsafval

Rolcontainer huren

Rolcontainers van 240 liter t/m 2400 liter voor restafval, papier/karton, archiefmateriaal, glas, frituurvet.

Vraag onze specialisten naar de juiste container voor de juiste afvalsoort en de ledigingsfrequentie. https://vlk.nl/contact/

Verschillende formaten

Voor het inzamelen van uw bedrijfsafval maakt de VLK o.a. gebruik van rolcontainers. Deze rolcontainers worden in verschillende soorten en maten verhuurd. De meest gebruikte rolcontainers hebben een inhoud van 120 liter tot en met 2400 liter. Deze containers nemen relatief gezien weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk hanteerbaar vanwege de wielen welke eronder zitten. De containers zijn ideaal te plaatsen bij uw werkplaats, opslagloods, erf of elk andere terrein. Zowel horeca, industrie, scholen, kwekers als gemeenten kunnen we als onze klanten rekenen.

Ledigingsfrequentie

Rolcontainers kunnen op vaste frequentie of op afroep geledigd worden, op iedere dag van de week, variërend van 5x per week tot 1x per maand of zelfs alleen op afroep als de container vol is. U kunt zelf aangeven hoe vaak we in de week langs moeten komen om te legen. Ons verzorgingsgebied behelst de gehele Bollenstreek tot en met Den Haag. We zijn gespecialiseerd in winkelstraten. We leveren pasklare oplossingen voor winkelstraten zoals de inzameling van restafval en papier-karton in 1 route waardoor een gehele winkelstraat binnen 1 uur vrij van afval is.

Ledigingsgebied Rolcontainers

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met het ledigen van de rolcontainers legen wij alleen in onze regio in de volgende plaatsen:

Alphen a/d Rijn, Abbenes, Bennebroek, Beinsdorp, Burgerveen, Den Haag, Gelderswoude, Hazerswoude, Hillegom, Katwijk, Koudekerk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Lisserbroek, Leimuiden, Leidschendam, Nieuw-Vennep, Nootdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Rijswijk, Roelofarendsveen, Sassenheim, Scheveningen, Ter Aar, Valkenburg, Voorschoten, Voorburg, Voorhout, Wateringen, Warmond, Wassenaar, Zoetermeer, Zoeterwoude-Dorp, Zoeterwoude-Rijndijk, en Zwaanshoek.

Vraag nu uw offerte aan!

volg onderstaande stappen

  • Afvalstroom
  • Formaat
  • Frequentie
  • Gegevens

Afvalstroom

Kies de gewenste afvalstroom of afvalstromen

Formaat

Kies gewenste inhoudsmaat per liter

Frequentie

Kies de ledigingsfrequentie

Contactgegevens